Очакваме и вашите сигнали

Агресия и улично правосъдие в центъра на София. Шофьор с джип удари умишлено два пъти лек автомобил, в който има хора. Опасната ситуацията се случва на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и  ул. „Г.С.Раковски”. Заснета е с видеорегистратор от случайно преминаваща кола. Кадри бяха изпратени в рубриката ни „Моята новина”.

Кола „летя" с 233 км/ч по „Тракия” (СНИМКА)

Според записа всичко започва, когато два автомобила – черен джип и червен лек автомобил, се опитват едновременно да направят ляв завой. Тогава се засичат и започват да се разправят. Червеният автомобил спира пред Театъра на армията, а шофьорът слиза, за да се разправя. В този момент джипът потегля и два пъти удря червената кола. В нея има жена. Тя излиза, но мъжът не спира, а натиска газта и тръгва в посока площад „Славейков". 

По информация на NOVA, черният джип е регистриран на името на фирма в София. Нашите опити да се свържем с въпросната компания по телефон и на адрес останаха неуспешни.

От Софийската районна прокуратура съобщиха, че са се самосезирали и са образували досъдебно производство по случая. От там заявяват, че от кадрите се вижда, че шофьорът на джип извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като блокира движението и създава няколко предпоставки за пътни произшествия и след като прави опит да се включи в движението, предизвиква катастрофа със спрял на пътя лек автомобил, в който има жена. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, уточняват от прокуратурата. 

 

 

Очакваме и вашите сигнали, снимки и клипчета в рубриката ни „Моята новина” ТУК.

Кои са най-фрапиращите нарушения на пътя?

ОТ "МОЯТА НОВИНА": Над 1000 декара гора пламна край Шумен (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.