Мачът започва в 20:30 ч.

Тази вечер „Лудогорец” се изправя срещу датския „Мидтиланд” в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата ще се играе в Разград без публика заради коронавируса. Мачът започва в 20:30 ч.

"Лудогорец" разгроми "Будучност", отборът продължава в квалификациите за ШЛ

"Знаем, че това няма да бъде лесен мач, защото играем срещу „Мидтиланд”, който е шампион на Дания. Подготвени сме много добре и трябва да покажем мотивация, енергия и да се опитаме да спечелим, защото имаме предимството да играем у дома и сме длъжни да направим всичко възможно, за да победим. Има големи имена във визитката на отбора, но на терена всичко е различно. Ще покажем по-голяма мотивация и желание за победа. Можем да играем страхотно и ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си, за да победим", каза Стефан Баджи, играч от „Лудогорец”.

Двама от "Лудогорец" с коронавирус преди мача с "Мидтиланд"

Вчера стана ясно, че футболист от отбора на „орлите" и човек от щаба са дали положителна проба за COVID-19. Всички останали в клуба са с отрицателни тестове. 

Репортер: Любослав Лозанов

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.