Силът му на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън провокира закачки

Светът не спира да говори за тържествената церемония по встъпването в длъжност на американския президент Джо Байдън. И докато всички замесени в нея официални лица демонстрираха стил и класа, Бърни Сандърс изненада всички със скромната си визия.

Сенатор Бърни Сандърс, който участваше в президентската надпревара преди 4 години, се появи облечен в спортно сиво яке и атрактивни плетени ръкавици с един пръст. Оказа се, че те са му подарък от учителка във Върмонт, която рециклира стари пуловери и ги превръща в ръкавици.

Визията му провокира едни от най-големите знаменитости в света да създадат забавни мемета, които публикуваха в социалните мрежи.

И така изведнъж Бърни се превърна в част от филма "Първичен инстинкт", а Шарън Стоун написа към поста си – "По-полека, приятелю"!

Отново отложиха премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Актрисата от филма "Сексът и Градът" Сара Джесика Паркър публикува кадър от сериала. Тя е в компанията на Синтия Никсън и Кристин Дейвис, липсва им само Саманта, която, както се разбра, няма да участва в продължението на поредицата  - дали пък Бърни Сандърс няма да я замести?

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.