Екипът на списанието прекарва два дни в дома на актрисата

Анджелина Джоли грее от корицата на британското издание на писание Vogue. В откоровено интервю за модната библия актрисата говори за семейството, киното и благотворителните инициативи.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ - ВИНАГИ СТИЛНА И СЕКСИ - ГАЛЕРИЯ

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Редакторът на списание Vogue Едуард Енинфул гостува в имението в Лос Анджелис на холивудската звезда Анджелина Джоли, за фотосесия към мартенския брой на модната библия. Двамата говорят за поредния й режисьорски проект, книгата, която пише в момента и инициативите свързани с борба за правата на жените и децата.

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

Екипът на списанието прекарва два дни в дома на актрисата допускайки ги в нейния свят изпълнен с детски смях, музика, домашни любимци и хармония.

Новата приятелка на Брад Пит - двойничка на Анджелина (СНИМКИ)

Анджелина Джоли, не разчита на стилист за фотосесията- позира със собствени дрехи - облечена с панталон на Ралф Лорън и балетни обувки Chanel. Емблематична черно-бяла снимка на актрисата извиква образа на Одри Хепбърн във Funny Face.

ЛЮБОВ ОТ МИНАЛОТО: Джоли и Пит, когато още бяха Бранджелина (ГАЛЕРИЯ)

Звездата разкрива пред изданието, че повечето й дрехи са износени, тъй като обича да инвестира в качествени тоалети и вечни кройки, които носи буквално до скъсване.

Освен това Анджелина отваря чантата си, за да покаже какво е най-ценното, което винаги носи със себе си.

Момиче претърпя 50 операции, за да заприлича на Анджелина Джоли (ВИДЕО+СНИМКИ)

Красавиците, минали през леглото на Чарли от „Двама мъже и половина” (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, заснети в неловък момент (ГАЛЕРИЯ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.