Те живеят в общности, в които има насилие, бедност, дискриминация и потисничество

Актрисата Гал Гадот, която изигра ролята на амазонската принцеса Даяна в "Жената-чудо", стартира нов проект – сериал, в който разказва историите на жени от цял свят. 

Израелската актриса е изпълнителен продуцент на късометражната документална поредица "Impact'', която дебютира на 19 април.

Поредицата от шест епизода проследява живота на жени от Бразилия, щатите Калифорния и Мичиган, както и от Пуерто Рико, които преодоляват препятствия и вършат необикновени неща. Те живеят в общности, засегнати от насилие, бедност, дискриминация и потисничество.

Гал Гадот се завръща и в третата част на „Жената чудо”

"Наричам ги моите жени-чудо, защото те са истински герои. Аз излизам на снимачната площадка в костюм и се боря. Но те в действителност са изправени пред трудности там, на място, полагат усилия и правят всичко по силите си, за да превърнат света в по-добро място", споделя звездата.

Тя започва да осъзнава влиянието и отговорността си през 2017 г., след като за пръв път се превъплъщава в героичния образ. Споделя,че убежденията й са много близо до тези на "жената-чудо" - любов, мир и позитивност. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.