Лентата е режисирана от Тим Стори, сценарият е на Кевин Костело

От днес по родните киноекрани можете да гледате игралната версия на филма за любимите ни анимационни герои Том и Джери!

Едно от най-обичаните съперничества в историята се възражда, когато малката сладка мишка се настанява в най-добрия хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от натапника. Последвалата битка с котки и мишки заплашва да унищожи кариерата й, сватбата и най-вероятно целия хотел.

Скоро обаче възниква още по-голям проблем - в играта влиза дяволски амбициозен служител, който заговрничи  срещу тримата герои.

Том и Джери: Войната между котката и мишката навърши 80 години

Чудесна комбинация от класическа анимация и екшън на живо, новото приключение на големия екран на Том и Джери поставя емблематичните герои в нова ситуация и ги принуждава да направят немислимото ... да работят заедно, за да спасят сватбения ден.

Лентата е режисирана от Тим Стори, сценарият е на Кевин Костело по  персонажи, създадени от Уилям Хана и Джоузеф БарбераВ главните роли влизат Клои Грейс Мориц, Колин Йост, Роб Дилани и Джордан Болджър.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.