Снимка: iStock
Те имат право да работят от 6 до 23 часа при капацитет от 50 процента
Проверките за спазването на мерките в заведенията продължават и днес.
От 1 март ресторанти и кафенета отново отвориха врати за клиенти след дълга пауза. Те имат право да работят от 6 до 23 часа при капацитет от 50 процента. На една маса могат да сядат максимум шестима души, а персоналът задължително трябва да е с маски.
С отварянето на заведенията екипите на РЗИ и Агенцията по храните тръгнаха на проверки, за да се установи дали мерките се спазват. Резултати от инспекциите се очаква да бъдат оповестени днес.
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК
За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК, iOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.