Десподов реализира красиво от пряк свободен удар в 50 минута

"Олимпиакос" и "Лудогорец" завършиха при резултат 1:1 в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, предаде gong.bg.  В началото на второто полувреме Кирил Десподов (50) реализира красиво от пряк свободен удар, но три минути преди края на двубоя Агибу Камара изравни. 

Разградчани стартираха уверено и в първите минути на двубоя задържаха продължително топката. Двата тима действаха предпазливо в началните минути и не приемаха излишни рискове. "Лудогорец" се стремеше да играе стабилно в защита и да залага на бързи контраатаки. 

"Лудогорец" стартира отлично второто полувреме, след като в 49-ата минута получи правото да изпълни пряк свободен удар на отлична позиция след нарушениесрещу Бърнард Текпетей. Кирил Десподов отново застана зад топката и с елегантен изстрел в левия ъгъл реализира.

В 87-ата минута гръцкият гранд стигна до равенството. След двоен рикошет в Оливие Вердон и Игор Пластун, топката достигна до Агибу Камара, който с плътен изстрел в долния десен ъгъл изравни.

Добавеното време на двубоя дойде с отлично положение за "Лудогорец". Кирил Десподов се измъкна зад гърба на защитата, след което преодоля излезлия да го пресрещне Костас Цолакис, но крилото затвори ъгъла си и прати топката във външната част на мрежата.

До края на двубоя "Олимпиакос" притисна "орлите", но до ново попадение не се стигна. Така двата тима оставиха развръзката за реванша, който ще се проведе на "Хювефарма Арена" след седмица.