Двойки, които са в брак, са по-удовлетворени от живота, по-добре икономически и в по-добро здраве

Седмица на брака за поредна година у нас ще се проведе от 7-ми до 14-ти февруари. За събитията, конкурсите и изненадите за двойки в "Социална мрежа" говори Михаела Джоргова.

"Приготвени са много интересни събтиия с международни говорители в областта на семейните отношения и родителството, както и за несемейни. Пример е темата за разликата между жената и мъжа, а според нея жените акцентират повече на обичта, а мъжете - на уважението.

По думите й се говори и за "лудия цикъл в брака" - когато нуждите на единия не са посрещнати. "Има семейни партита, концерт, безплатни събития. Конкурсът тази година е за семейства с три и повече деца. Ще търсим тези с най-много деца. Важно е до 8 февруари да изпратят какво са за тях семейството и децата. Ще има предизвикателство и за известни двойки", разкри тя. И допълни, че най-дълготрайната двойка също ще се търси. "Двойки, които са в брак, са по-удовлетворени от живота, по-добре икономически и в по-добро здраве. Бракът продължава много по-дълго от брака", обясни Джоргова.

Повече по темата вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.