Вижте как споделя актрисата за времето на снимките на хитовия сериал

На 14-годишна възраст Мейзи Уилямс дебютира с ролята на Аря Старк в "Игра на тронове". Сега, когато тя вече е на 24, се връща назад и си спомня за преминаването през пубертета на снимачната площадка и как това е повлияло на нейното самочувствие.

В интервю за GQ UK актрисата споделя, че личното ѝ "пътуване" до пълнолетието е било доста различно от това на нейния герой от хитовата продукция, пише vesti.bg.

Continue reading @Maisie_Williams' GQ Style cover interview here.https://t.co/VQKlymCJGk

— British GQ (@BritishGQ) April 12, 2022

"Мисля, че когато започнах да се превръщам в жена, се възмущавах от Аря, защото не можех да изразя човекът, в който се превръщах. Срамувах се от тялото си", признава Уилямс.

Джон Сноу от "Игра на тронове" стана баща (СНИМКИ)

Младата актриса споделя още, че след края на "Игра на тронове" веднага променя стила си като първо боядисва косата си в розово. 

В отговор на запитвания от фенове на "Игра на тронове" за евентуален спин-оф на Аря, Уилямс казва: "Трябва да е в точния момент. Не казвам, че никога няма да се случи, но и не искам всички да си помислят, че има планове за това. Защото няма".

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.