Очакват се резултатите от балистичната експертиза, която ще установи какво е оръжието, с което мъжът се самоубива

Продължава разследването на случая от село Петърч, при който млад мъж се барикадира и самоуби в неделя, след скандал с приятелката си. 

34-годишният Стоян и 25-годишната му съпруга, с която живеят разделени, имат син. Уговорката между двамата е била бащата да вземе 4-годишното момченце за почивните дни, съобщи окръжният прокурор Наталия Николова.

Мъж се барикадира и самоуби в къща в Петърч

Между двамата родители обаче възаниква конфликт, предизвикан от това, че жената има нов приятел. След скандал, който прераства в побой над майката и заплахи за убийство, тя отива в болница “Пирогов”, а мъжът се барикадира с новозакупената си къща в Петърч, където слага край на живота си.

„Имаме данни, че мъжът има условна присъда за блудствени действия. Не са подавани молби, във връзка с домашно насилие от страна на жената. Нямаме и данни за заповед по Закона за домашното насилие спрямо него”, каза Наталия Николова - окръжен прокурор на София.

Очакват се резултатите от балистичната експертиза, която ще установи какво е оръжието, с което мъжът се самоубива.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.