Летателното средство се е приземило аварийно

Романтичен полет с балон завърши като истински кошмар. Преди няколко дни млада двойка решава да си подари незабравимо изживяване и да отпразнува по оригинален начин рожден ден. Всичко вървяло добре до момента, в който вятърът се засилил и операторът на балона бил принуден да приземи аварийно летателното средство.

Людмил Зарев, който е собственик на ферма наблизо, твърди, че балонът се е приземил в двора му с крави и това не се случвало за първи път.

„Кравите се уплашиха. Заради тези кацания имаме разправии от година и половина. Разговарях няколко пъти с момчетата. Те обещаха, че няма да кацат повече тук. Не съм бил агресивен, извиках полиция”, разказа мъжът.

Според оператора на балона обаче собственикът на фермата е проявил агресия.

„Кацнахме на черен път, за да презаредим гориво. Нямаше крави и хора. Мъжът дойде и ни нападна. Хвана ме и ме удари няколко пъти с юмрук. Извади нож и каза, че ще среже балона, ако го види още веднъж”, разказа той.

Повече гледайте във видеата.

 

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.