Засега сюжетът се пази в тайна

Българската актриса Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на “Марвел”. Тя ще участва във филма “Пазители на галактиката 3”. Според световни медии българия е получила ключова роля в лентата. 

Засега сюжетът се пази в тайна. 

Киновселената на “Марвел” не е трудна за разпознаване.

Това е свят на супергерои. Една от перлите в короната на „Марвел“ са американските фентъзи филми „Пазители на Галактиката“.

Мария Бакалова с ключова роля в "Пазители на галактиката 3"

Очаква се третият филм от поредицата да излезе на екран догодина. Режисьор на лентата е Джеймс Гън. С негова публикация в Twitter стана ясно, че Мария Бакалова ще получи ключова роля. 

А в свой пост българската актриса сподели вълнението си от проекта с думите: „аз съм най-развълнуваният човек на света“. 

Мина Милева е един от режисьорите на филма „Жените наистина плачат“, в който участва и Мария Бакалова. Казва, че в лентата й актрисата е демонстрира повече от просто природен талант. Затова било въпрос на време българката да направи нов скок към върха в киноиндустрията. 

Бакалова за „Пазители на галактиката 3”: Влязох в най-невероятното семейство, за което мога да мечтая

„От един нискобюджетен филм, като нашия - „Жените наистина плачат“, тя се изстрелва в най-високото ниво, най-платения франчайз изобщо в света някога“, казва Милева.

Ивайло Пенчев е друг от режисьорите, които познават работата на Бакалова от първо лице. 

„При Мария има, някак си, особен чар. Камерата, първо, много я обича, и второ, тази амбиция за работа – да се докаже, нея нищо друго не я интересува“, споделя Пенчев впечатленията си за Бакалова.

Мария Бакалова е „БГ модна икона 2022“

Актрисата участва в снимките на филма „Като за последно“, когато получава шанс да се яви на кастинг за „Борат 2“. Именно Пенчев й дава благословията си. „Първо се наложи да говоря с нейния мениджър и да бъда убеден в това, че тя ще се върне на моите снимки, защото това беше по средата на филма. Не съжалявам, защото тя успя да се пребори със страшно много конкуренция“, спомня си Пенчев. 

Каква ще бъде ролята на българката в „Пазителите на Галактиката 3“ остава тайна.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.