Двамата трябваше да играят на Откритото първенство на Великобритания по тенис

Дъждът, който днес се изсипа на Откритото първенство на Великобритания по тенис, отложи някои от срещите от програмата на първи кръг тази вечер. Сред тях бяха и двубоите с българско участие на Григор Димитров и Виктория Томова, които ще се изиграят утре по обяд.

Димитров започва срещу американец в първия кръг на "Уимбълдън"

Първата ни ракета при мъжете трябваше да излезе около 18 часа българско време днес срещу американеца Стив Джонсън, но дъждът не позволи на изиграването на срещата в понеделник. Мачът бе четвърти в програмата на Корт номер 12. Нашият тенисист ще се опита да преодолее 93-ия в световната ранглиста за място във втори кръг, където го чака Райън Пенистън от Великобритания или швейцарецът Хенри Лааксонен.

Григор се пошегува с Надал в интернет, той му отвърна (ВИДЕО)

Първата ни ракета при дамите, подобно на Григор, трябваше да се изправи срещу австралийката Дария Савил днес привечер, но лошите условия и липсата на покрив на страничните кортове не позволи срещата да бъде изиграна по предварителна програма. Двубоят бе четвърти в програмата на Корт номер 8. Вики ще гони победа срещу Савил, 98-а в световната ранглиста при жените, за да се изправи във втори кръг срещу спечелилата мача между петата в схемата Мария Сакари и друга представителка на Австралия – Зо Хайвс.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС