Вижте как разтълкува думите на кралицата Силвия Павлова - българката, поканена на официалните чествания на монарха

Кралица Елизабет Втора обича да показва емоцията си чрез цветовете на нейното облекло. А зеленият тоалет, който беше избрала за празненствата по случай платинения й юбилей, издава тайно послание, смята Силвия Павлова - българката, поканена на официалните чествания на кралицата. Това не е първото празненство на кралското семейство, на което Павлова е поканена. Тя е била гост и по случай първия рожден ден на принц Арчи - първородният син на принц Хари и Меган Маркъл.

Меган Маркъл - кадри, от които кралицата ще се изчерви (СНИМКИ)

Принц Хари на 37 - от голите снимки до бунта (СНИМКИ)

“С празненствата за юбилея си кралицата каза сбогом. В изявленията си тя говореше за светлото бъдеще на Великобритания. А зеленият цвят на тоалета й символизира новото начало”, така Павлова тълкува комбинацията от думи и подбор на тоалет на монарха.

АКО КРАЛИЦАТА УМРЕ: Разкриха секретния план за действие при смъртта на Елизабет II

Кои са бъдещите крале и кралици на Европа (ГАЛЕРИЯ)

В изявленията си кралицата споменава и колко е щастлива, че може да повери трона на сина си - принц Чарлз и жената до него. “Всичко това беше като подготовка за народа да приеме, че е време за ново начало”, смята Павлова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Незабравимата принцеса на народа: Животът на Лейди Ди в СНИМКИ

Вижте бижутата на кралица Елизабет (ВИДЕО)

Кралският наследник принц Джордж на 9 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.