Той одобрява тенденцията в служебния кабинет да няма политическа представеност

„Чувствам се като една дама, която е канена за пореден път на танц от кавалер, с когото тя очевидно не иска да танцува”. Така бившият депутат от „Продължаваме Промяната” Атанас Михнев коментира предложението на ГЕРБ да се сформира стабилно евро-атлантическо мнозинство след изборите. „Той е много готин, има някакви определени разбирания, но на нея конкретно с него не й се танцува”, допълни бившият зам.-председател на Комисията по външна политика в НС.

Попитан с кого ПП би искала да се коалира след изборите, Михнев отговори, че досега успешно са си партнирали с БСП и „Демократична България”. „Ако „Български възход” заявят същите ценности, което досега не чуваме, защо тогава да ен разговаряме с тях”, каза още бившият депутат.

Михнев коментира и служебното правителство, което днес пое властта от бившите управляващи. Той заяви, че одобрява тенденцията в служебния кабинет да няма политическа представеност. По думите му новото служебно правителство, назначено от Румен Радев, е изградено на експертно ниво от доказани професионалисти.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.