Според Виктор Иванов, за да се превърне ГЕРБ в демократична партия, Борисов не трябва да е в ръководството

Служебният кабинет е участник в предизборната кампания. Около това мнение се обединиха журналистите Виктор Иванов и Пламена Игнатова в "Твоят ден".

По думите на Иванов Кирил Петков и Асен Василев имат тежка фиксация върху Бойко Борисов, те нямат проблем с модела "ГЕРБ". "Борисов от своя страна е доста непостоянен, беше се оттеглил, но се завърна. За да се превърне ГЕРБ в демократична партия, той не трябва да участва в ръководството", подчерта той.

Служебното правителство отмени решения на кабинета „Петков”

Пламена Игнатова от "Клуб Z" смята, че е възможно обединение на ГЕРБ и ПП при определени условия. "Постоянно се всяват страхове, а не сме чули от новата власт как ще организира изборите. За тях по-важно е да видят хората как са управлявани, за да вземат информирано решение как да гласуват. Това е намеса в предизборната кампания. Хората трябва да се ориентират кой казва истината, защото очевидно някой послъгва. Това ще им изиграе лоша шега", заяви тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.