Освен, че пее, другата ѝ страст са танците

Вместо в България, певицата и танцьорка Лора Георгиева решава да живее и работи в Лондон. Споделя, че винаги, когато се прибира у нас, ходи задължително на театър.

„Не мога да кажа, че музиката ми е начин на живот, но със сигурност е вътре в мен, в сърцето ми, в душата ми. И доста често я използвам, за да ме вдигне, когато съм тъжна, някои по-меланхолични мелодии, за да си преживееш нещата примерно, които ти тежат”, разказа певицата.

Описва Лондон като свърталище на различни народи и култури. Именно това я привлича в града. „Една от мечтите ми беше да пътувам. Избрах Лондон, защото знаех, че там мога да видя различни страни през хората, дори и да не съм пътувала. Лондон е толкова мултикултурен. Лесно ми беше в началото да намеря работа, да съм без никакво съмнение в това, което искам. Може би малко след това започна да ми става трудно, когато реших, че искам да се занимавам само с музика и танци”, разказа още Лора Георгиева.

Когато преоткрива танците, напуска работата си заради тях.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.