Председателят на “Глас народен” отново влиза в битката за парламента

“Глас народен” на Светослав Витков отново влиза в битката за парламента. По време на предишната кампания Витков беше на крачка от това да се сбие по време на участие в Националната телевизия.

„Откакто се помня, все ходя на избори. Но по избори ходя от 2011 година. 12 години. Омръзна ми. То е нормално да ми омръзне. Но ми омръзна и това, че няма наистина промяна. промяната, която искахме и която вярвахме 90-те години, че ще се случи”, заяви председателят на „Глас народен” и кандидат за депутат Светослав Витков.

По думите му българите много лесно забравяме миналото си, фактите и много лесно се поддаваме на емоциите. „На последните избори много ни дадоха. Няколко хиляди души гласуваха за нас. 0,27 процента беше резултатът ни. Много е силна машината. Системата е много силна и изхвърля всеки, който не иска да приеме правилата. Човешката любов е много повратливо понятие. Хората те обичат за това, което си – „Хиподил”, но те мразят за това, което си в политиката”, подчерта той.

Витков беше категоричен, че влиза в политиката, защото не му харесва ситуацията, която е през последните 30 години.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook