Тя твърди, че показва още едно доказателство за „упражненото върху нея насилие”

Диана Димитрова публикува снимка, за която твърди, че е част от Съдебномедицинска експертна справка. Актрисата заявява, че „по повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите” е длъжна да покаже още едно доказателство за „упражненото върху нея насилие”.

„Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

„ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА”, пише в преписката, цитирана от Димитрова.

Диана Димитрова: Ще съдя Вергов за клевета

Вергов: Никога не съм удрял Диана Димитрова, въпреки съобщенията от нея до дъщеря ми

„Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата”, посочва тя.

„Като актриса, участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот”, завършва публикацията си Димитрова.

Теодора Духовникова: Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му

Бахаров за обвиненията срещу Вергов: Майка му живее с цялата тая помия, ще се намери ли НПО да ѝ поднесе цвете

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.