„Ние сме много специални и важни”, подчерта певицата

Попфолк певицата Ивана с нови хитове. Песента ѝ „Цирк” разказва за драматизма на любовния триъгълник и изневярата. За другата си песен Ивана споделя, че е лека – точно, както се чувства самата тя в момента. „Хубаво ми е, приятно ми е, пеят ми се лековати неща, без дълбок смисъл”, казва изпълнителката.

„Аз съм много горд човек. Не мога да бъда в ролята на любовница, не мога да бъда втората. Аз или трябва да бъда на първо място в живота на този човек, или той няма да има място в моя”, каза певицата след въпрос дали е попадала в любовен триъгълник.

В интервюто си за „На кафе” певицата засегна темата за различните очаквания към двата пола. По думите ѝ жените в България от малки са учени, че трябва да се раздават и да мислят за другите, а себе си да поставят на последно място.

„Повечето сме така – аз мога и без това. Защо да мога? Една жена трябва да изисква. След като даваш толкова много на мъжа, тогава защо да не поискаш време за себе си или онази любов, която заслужаваш? Ние трябва да се научим да се заявяваме, да искаме специално отношение към нас, защото сме много, много специални и важни”, категорична е Ивана.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.