Той и Баумгартнър бяха женени в продължение на 18 години

Рядко се случва да видиш чист развод без драма, особено в Холивуд, и разводът на Кевин Костнър с бившата му съпруга Кристин Баумгартнер не е изключение, съобщи “Giant freakin robot”.

Докато актьорът от "Йелоустоун" продължава да се опитва да изхвърли бившата си съпруга от досегашния им общ дом, Баумгартнер продължава да му създава трудности. Изглежда, че Кевин Костнър продължава да дава пари на бившата си съпруга, но те просто не са достатъчни, за да я накарат да напусне имението им на стойност 145 млн. долара.

Съпругата на Кевин Костнър се съгласи да напусне семейното имение, но под условие

Според предбрачното споразумение на двойката, ако двамата се разведат, Баумгартнър ще трябва да освободи дома им в рамките на 30 дни от подаването на молбата за развод. Вече са минали доста повече от 30 дни, откакто Баумгартнер подаде молба за развод през май, но тя отказва да напусне имението, докато Кевин Костнър не ѝ плати повече пари.

Как са изглеждали знаменитостите, преди да станат известни

Съвсем наскоро тя се съгласи да се изнесе от дома на 31 август, ако бившият ѝ съпруг ѝ плати определената от съда сума, която ще бъде определена на 12 юли.

Също така в съответствие с предбрачното споразумение Кевин Костнър е дал на отчуждената си съпруга 1 млн. долара, но Баумгартнер отказва да докосне парите. Ако тя използва част от тях, тогава уж ще загуби всякаква възможност да оспорва валидността на споразумението.

Децата на Ален Делон съдят гледачката на звездата

Това предполага, че тя иска да се бори с предварително договорения договор и да се опита да получи повече пари от бившия си съпруг.

Кевин Костнър, който в момента е оценяван на около 250 млн. долара, не иска да даде на Баумгартнер повече от парите си, които е спечелил от участието си в класическите си филми.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Баумгартнер, която е съосновател на компания за чанти, наречена „Cat Bag Couture“, и е имала кариера на модел, според съобщенията е оценена на 7 милиона долара, което е малка част от нетното състояние на съпруга ѝ.

Звездни двойки, хванати в момент на интимност (ГАЛЕРИЯ)

Наскоро Баумгартнер сподели, че сега получава "нулеви доходи" и иска бившият ѝ съпруг да ѝ дава повече пари, за да може да създаде по-стабилна житейска ситуация за нея и трите ѝ деца.

Докато Баумгартнер смята, че бившият ѝ съпруг трябва да ѝ плаща 248 хил. долара месечна издръжка, той смята, че трябва да плаща само около 38 хил. долара месечно. Въпреки че отглеждането на деца може да бъде скъпо, 248 хил. долара на месец наистина звучат много за нея, за да отглежда 16-годишния Кейдън, 14-годишния Хейс и 13-годишната Грейс.

Кевин Костнър и Баумгартнър бяха женени в продължение на 18 години, преди да се разделят поради непримирими различия.

Ален Делон: Мирей Дарк беше жената на живота ми (СНИМКИ)

Връчиха почетната "Златна палма" на неповторимия Ален Делон (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

10 любопитни факта за холивудски звезди

Ето това е абсолютната икона на красотата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него (ВИДЕО+СНИМКИ)

Шокиращите трансформации на големите звезди (ГАЛЕРИЯ)

Холивудските звезди на първите им кастинги

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС