Мари Константин за щастието да бъдеш приятел със своите последователи

На 18-и юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото събитие на сайта събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от читателите на сайта.

След края на събитието, пред камерата на Edna.bg застана един от специалните гости на вечерта – невероятната Мари Константин, която е колкото млада, толкова и талантлива и отговорна към работата си като инфлуенсър.

Биляна Йотовска: Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга

Нейният професионализъм не остава незабелязан и неоценен както от бизнес партньорите ѝ, така и от нейните над 85 хиляди последователи в Instagram.

Мари скромно признава, че не спира да се изненадва и да се чувства поласкана от доверието, което ѝ гласуват хората в социалните мрежи. А тя от своя страна винаги е искрена с тях и така връзката им става по-силна с времето.

Мари не крие, че приема своите последователи като свои приятели и с много от тях си общува от години, помнейки техните истории и споделяйки своя опит.

Изкушава ли я популярността, коя е професията, до която би ѝ се искало да се докосне поне за ден, и нужно ли е всички да бъдем перфектни – разберете във видеото.