The Royal Family ще изнесе концерт в София в сряда

Най-популярната световна хип хоп танцова трупа е в България за да представи своето най-ново шоу. Това е новозеландската група The Royal Family, която ще изнесе концерт в София в сряда.

В състава ѝ влизат и двама българи - Кевин Костов и Виктория Янева. Само екип на NOVA успя да надникне по време на репетициите.

Те са световен феномен. Танцували са рамо до рамо с Риана, Джъстин Бийбър, Дженифър Лопес, Енрике Иглесиас и много други. „Аз съм много щастлив, че най-накрая стъпваме в България и можем да покажем къде сме били през последните 8 месеца, какво сме правили, тъй като това е много голяма стъпка за нас - да се изнесем и да отидем буквално на другия край на света”, сподели Костов.

Световно първенство по шоу латино танци се проведе в Бургас

Кевин и Виктория са първите българи, които влизат в звездната танцова трупа. Да доведат своя нов отбор в страната ни е голяма чест за тях. Пристигайки във вторник следобед, успели да им покажат набързо някои емблеми на София. „Искаха да знаят за някои статуи, покрай които минавахме, и за нашите традиции по време на празници, особено на Великден. Много се заговорихме за битката с яйца и как се "бием" с тях”, каза Виктория.

В The Royal Family има 36 танцьори, като не всички пътуват за европейското турне. И макар да са част от групата едва 8 месеца, Кевин и Виктория са заслужили своето място в концертите на Стария континент. „Танците за мен са източник на любовта, която може би цял живот съм търсила, и я изпитвам всеки път, когато танцувам”, не крие емоцията си българката.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!