Гледайте интервюто в предаването "РеВизия"

Тази седмица се проведе поредното издание на международната конференция WebIt, посветена на изкуствения интелект, на неговата роля в нашия свят, на бъдещето, на ролята му в ежедневието, бизнеса и околната среда. „РеВизия“ присъства на форума и преследващите ни издания ще ви запознаваме с хората, които присъстваха на събитието и които ще бъдат следващите лидери на промяната. Темата в днешното предаване е крипто - не само за същността на този свят, но и за отношенията му с конвенционалните финанси, с централните банки, с правителствата и дори с нас, обикновените му потребители. Въпросите коментира Радж Тимъти Нандвани - водеща сила в пространството на криптовалутите вече 10 години. Преди това е бил част от света на конвенционалните финанси и високопоставен банкер, който разбира и стария и новия ред. Той е известен със способността си да трансформира сложни концепции в изпълними стратегии и с умението си да отключва неизползваем потенциал за постигане на значителните си търговски успехи.

Webit и форумът за кариерно развитие Future Forum започнаха

Като ръководител на глобалното бизнес развитие в Binance, Радж Тимъти Нандвани е в челните редици на оформянето на бъдещето на цифровите активи. Той играе решаваща роля в ръководството на стратегическите партньорства на Binance и изпълняването на сделки, стимулирайки разширяването на т.нар. Web3 технологии и напредването на стратегическите консултантски и инвестиционни активи. Неговият опит се простира до тематични изследвания, бизнес развитие и изграждане на капацитет, което го позиционира като най-ключовият фактор за влияние в криптопайзажа.

Какво сподели Радж Нандвани, лидер на глобалното бизнес развитие в най-голямата платформа в света - Binance, гледайте във видеото.

Редактор: Цветина Петрова