Какво разказа той пред Ива Софиянска?

Иво Карамански-младши за първи път говори за баща си в телевизионно интервю. Двамата не се познават, защото убиват баща му, когато Иво е едва на 1 година, но това не пречи на младия наследник на Карамански да има добро мнение за своя баща.

Сега Иво Карамански – младши разчита на своя втори баща Александър – Сано. Освен това иска да учи в Америка и да се занимава с музика.

Казва, че често хората го обвиняват за постъпки на родния му баща, но се е научил да не обръща внимание на тези неща.

На въпрос дали се обижда, че наричат баща му Кръстника на българската мафия, той отвръща: „Знам кои неща са истина и кои не са. Майка ми лично ми е разказала всичко. Вече имам четири сестри. Три от тях са от първия му брак и те също са ми разказвали неща за него”.

А какво наследство е оставил Иво Карамански – баща на своя син? „Като наследство не са ми останали 14 млн. лв., както пишеше в един вестник. Имаме златни гривни от него вкъщи”, казва той.

А как се отнася с втория си баща Александър – Сано?

„Аз не казвам на Сано татко, но се разбираме добре. Наричам го Санди. Тй е добър баща и не прави разлика между мен и сестричката ми Ава. Умееше да мисли на нивото на моите пакости и се разбирахме много лесно. Като малък бях много щур и той беше единственият, който успяваше да ме вкара в правия път", казва младият Карамански.

А какво е бъдещето на Иво Карамански – младши? Той се занимава с музика и твърди, че с музика може да живее по целия свят.

„Ако си добър музикант, хората ще те търсят”, добавя Иво.

Целия разговор гледайте във видеото.

Репортер: Ива Софиянска