Канибалът пребил жертвата и я нарязал на парчета. В продължение на седмица готвил останките...

Полицията в Мурманск арестува млад руснак, подозиран, че е убил и изял мъж, с когото се запознал в сайт за хомосексуалисти, съобщи местният клон на Следствения комитет към руската прокуратура.

21-годишният заподозрян заявил, че се е запознал с 32-годишната си жертва чрез сайт за запознанства за хомосексуалисти, уточни пресслужбата на Следствения комитет. На 19 август той го поканил у дома си, пребил го и го нарязал на парчета, за да го изяде. В продължение на една седмица той готвел останките му като си правел от тях пържоли, котлети и наденица, допълва комитетът.

\"Единственият мотив за убийството бил желанието му да вкуси човешко месо\", заяви Фьодор Блиудионов, директор на местният отдел на Следствения комитет, цитиран от \"РИА\" Новости\". Канибалът потърсил жертвата си в средата на хомосексуалистите, защото това са \"сдържани хора, които предпочитат да не афишират контактите си\", допълни Блиудионов. По този начин той смятал, че може да \"привлече у дома си още десетина души\", допълни следователят. /АФП