Нисрийн е била отведена насила в една от казармите на прочутите женски отряди на Муамар Кадафи.

Потресаващи истории от разкъсваната от военен конфликт Либия продължават да идват. Момиче на 19 години разказва как под заплахата да бъде убито е било принуждавано от режима на Кадафи да екзекутира бунтовници. Сега тя е затворник на опозицията.

Тя е млада, едва на 19 години и вече е убиец. Нисрийн Мансур има злата участ да бъде отведена насила от дома си в една от казармите на прочутите женски отряди на Муамар Кадафи. Под въоръжена охрана, в болница с тежки наранявания, Нисрийн споделя, че е екзекутирала 11 бунтовници, задържани от силите на Кадафи. 

Нисрийн била отведена в тренировъчен лагер от семеен приятел, въпреки че нейната майка, болна от рак, била твърдо против. В академията момичето получило военно обучение. Там имало много жени, верни до смърт на режима. Нисрийн не била от тях, но не можела да си тръгне, нито да вижда семейството си. Брат й дошъл, за да я измъкне, но го сплашили и му казали да не се връща повече.

Когато през февруари в Либия започнали бунтовете срещу властта, командирът на отряда на Нисрийн я привикал в кабинета си, където я изнасилил.

Впоследствие двама други висши военни също насилили момичето. То посочва, че всички жени в академията били изнасилвани, но пазели мълчание от страх за живота си и този на близките им.

Когато бунтовниците нахлули в Триполи, Нисрийн била пратена да се сражава в квартал Бусалим, където са най-ожесточените боеве. Именно там момичето се превръща в екзекутор. Успяла да избяга след като в сградата, където се помещавали лоялистите на Кадафи, избухнал пожар. Скочила от втория етаж право в ръцете на опозиционните сили. Пратена е за лечение в болница, но след това я очаква съдебен процес.