Информацията е на вестник "Женмин Жебао", който е органът на китайската комунистическа партия

Според органа на китайската комунистическа партия вестник "Женмин Жебао" севернокорейският лидер Ким Чен Ун, внук на великия вожд и пълководец Ким Ир Сен, е най-сексапилният мъж на планетата.

 

Мотивите за това определение засега не са известни, единственото сигурно до този момент е, че друг кореец жъне световна слава. Списание „Тайм” обяви номинациите за "Човек на годината". Наред с публичните личности от света на бизнеса, икономиката, политиката и културата, най-ярко се откроява истинското чудо от Корея – Сай – човекът, сътворил най-гледаното видео откакто интернет светува.

 

Защо обаче именно Корея роди този тотален хит? Защо това не се случи нито в Китай, нито в страната на изгряващото слънце?

 

Отговори много, най-логичният от всички е, че когато налице е някакъв вид стена, точно там се раждат хитове. Така беше и по време на Желязната завеса, когато в Щатите се появиха рокендролът  и Елвис, а Европа покори света с Бийтълс… А в ГДР напук на изконните ред и дисциплина  изригнаха бунтарите от „Рамщайн…”

 

Всъщност едно от малкото досадни места на земята, където и до днес се къпят в сивота, носят военни униформи и маршируват – сиви и безцветни - е именно Северна Корея. Напук на всичко това, нямаше как да не се роди тотален хит.