„Господари на ефира” съдят лидера на „Атака” Волен Сидеров

Не искам да слушаме клоуните в парламента, които ни учат как да живеем, давайки ни възможно най-лошия пример със собствените си действия”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян.


Той и водещата на „Господари на ефира” Мария Игнатова ще съдят лидера на „Атака” Волен Сидеров заради изключително обидни квалификации, които той използва по техен адрес в ефира на партийната телевизия.


Изказването му беше безумно. Няма да падна на неговото ниво и да повтарям думите му”, коментира водещият Димитър Рачков.


„Господарите” припомниха на всички, които се чувстват засегнати от нападки на Сидеров, че депутатският му имунитет не го пази от завеждане на граждански дела срещу него. И призоваха желаещите да съдят политика да се обърнат към тях, за да внесат те исканията им в отговорните институции.


Аз лично ще го съдя, защото каза, че Бойко Борисов ми плаща за това, което се случва в „Господари на ефира”, поясни Маги Халваджиян. И допълни, че птредаването е това, което е, „защото 10 години не се поддадохме на никакъв натиск”.


Рачков настоя Сидеров незабавно да сдаде председателския пост в парламентарната комисия по етика, а Маги Халваджиян го призова да напусне политиката.


Целия разговор по темата гледайте във видеото.