Третият етап на "Да оставим следи" набира средства за закупуването на кувьози

Куп родни звезди застанаха пред обектива на талантливата Велислава Каймаканова-Ножарова в името на благородна кауза. Става въпрос за третата част от кампанията „Да оставим следи”, в които български звезди се превъплъщават в образите на световни величия и герои.
 
Един от уникалните кадри е този с кинолегендата Джоко Росич, който ни напусна на 21-ви февруари 2014 г. 
 
„Джоко реагира на поканата на Христо Мутафчиев да се включи в нашата кампания. Не ми е позирал за този кадър, просто хванах момент. Решихме, че след като си замина, ще може да ни помогне от небето за кампанията. Затова решихме да пуснем кадъра в третата част на кампанията, за да може да се съберат повече пари за кувьозите”, обясни фотографът. 
 
"Искаме да купуваме кувьози и уреди, които са необходими, за да се родят здрави децата. Не да нямаме добри условия и след това да им купуваме машини за раздвижване и оздравяване", обясни за целите на кампанията Велислава Каймаканова-Ножарова. 
 
Белослава като Елизабет I, Цветана Манева като Елизабет II, Лили Иванова като Марлене ДитрихСтефан А. Щерев като Ал Пачино в „Белязаният”, Калин Сърменов като Брус Уилис в „Умирай трудно”, Николай Илиев като Брад Пит в „Боен клуб”, Захари Бахаров като Том Ханкс във „Форест Гъмп” и Христо Мутафчиев като Франкенщайн.
 

Тениски с всички кадри от кампанията могат да бъдат поръчани на www.kauza.org. По този начин може да се събират средства не само на търговете, обясни фотографът.

 

Може да подкрепите кампанията и изпращайки есемес с текст „DMS KAUZA” на единен дарителски номер 17 777

 

Кои са другите звезди и в какви образи влязоха – разберете във видеото.