С нетърпение го чакам, написа украинецът в социалните мрежи

„Пулев ще бъде предизвикателство за мен”, написа в социалните мрежи световният шампион по бокс Владимир Кличко. Той смята, че няма причини бъдещият му съперник да бъде недооценяван. 

 

„Сега всичко е официално. Аз ще се бия със задължителния претендент по версията ИБФ Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург, Германия. Той ще бъде предизвикателство за мен, защото неговият актив е 20 победи, от които 11 с нокаут, и нито една загуба”, написа Кличко. 

 

Украинецът припомня, че миналата година Пулев победи Тони Томпсън. 

 

„Аз с нетърпение чакам това предизвикателство и не мога да дочакам началото на подготвителния лагер, за да се подготвя за следващата мисия”, написа Кличко.

 

Украинецът  е световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова федерация. Той ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 6-ти септември. 

 

Владимир Кличко месеци наред избягваше мач срещу Кубрат Пулев. През май обаче Международната боксова федерация реши, че за да защити купата си, украинецът ще трябва да се бие срещу българина.