По думите й той е млад човек, който иска да влезе в политиката

Николай Бареков наистина е притиснат, доста го нападат и той използва недобрия начин да се защити”, каза в „Здравей, България” Нешка Робева.

 

По думите й не е нужно в публичното пространство да се хвърля обществена тайна, защото всички знаели, че това, което той разкрива в сигналите си, е истина. „Нашите задгранични партньори много отдавна пуснаха тази информация в интернет”, добави още треньорката.

 

На въпрос знае ли откъде са парите на Николай Бареков, Робева отговори, че трябва този въпрос да се задава от самото начало. "Откъде са парите на всяка една партия? Защо не питате това? Откъде са парите на ГЕРБ за кампанията, която беше проведена за предишните избори?”, попита тя.

 

„Бареков ли е опасността за българския политически живот и за държавата? Той по-лош ли е от Бойко Борисов? Това ще покаже бъдещето”, заяви Робева.

 

Според нея в момента трябва да се разговаря за този, който застава и казва, че ако не му дадат 121 гласа, той ще бъде в опозиция. „Ние сега говорим и го хвалим, и го искаме за министър-председател, но не чух медиите да поискат отчет за управлението на Бойко Борисов”, допълни тя.

 

„Разглеждам Бареков като един млад човек, който иска да влезе в политиката”, каза Робева и добави, че за нея тези нападки срещу него са необясними.

 

Относно действията на Ангел Славчев, който напусна ББЦ, Робева заяви, че ако той е уважавал себе си и ако иска да бъде приет сериозно, е трябвало още в началото да каже, че има принципи.

 

Целия разговор може да гледате във видеото.