Литекс очаква победителя от осминафинала между Берое и Лудогорец

Един изключително интересен сблъсък ще има на четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Жребият отреди Литекс да се изправи срещу победителя от дуела между Берое и Лудогорец. Заради участието на разградчани в Шампионската лига техните два мача срещу съперника от Стара Загора бяха преместени за пролетта и ще се изиграят на 15 и 22 февруари. Те ще бъдат предавани пряко в ефира на "Диема".

 

Рекордьорът по отличия в турнира за Купата на България - Левски, ще се изправи срещу аутсайдера в "А" група Хасково. Хасковлии са водени от Емил Велев - треньора, който донесе на "сините" последния им засега трофей - шампионската титла от 2009 година. Останалите двойки са Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София) и Черно море - Локомотив (Горна Оряховица). 

 

Първите четвъртфинали ще се изиграят на 21/22 февруари, а реваншите - на 4 март. Малко по-различна е програмата за сблъсъците между Литекс и победителя от Берое - Лудогорец. Първият двубой ще е на 4 март, а ответният - на 17 март.

 

"Нова Броудкастинг Груп" има права да предава всеки от четвъртфиналите, както и срещите до финала на надпреварата за Купата на България.