Имаме нужда от приходите за участие в евротурнирите, подчерта главният акционер в ЦСКА

 

Евентуално влизане в групите на “Лига Европа” ще подсигури бюджета на ЦСКА. Това твърди главният акционер на отбора Александър Томов.

 

"Отпадането от Зимбру ни коства доста пари. Вкараха  един случаен гол, а след това всички видяхa как се бяха затворили и играха за равен. Имаме нужда от приходите за участие в евротурнирите. Ще се опитаме да направим още един трансфер. Причината за това е, че такова е условието на УЕФА. Трябва да имаме поне два трансфера. За тази година сме изкарали пари само от продажбата на Буш", заяви Томов.

 

 

Томов говори с точни цифри за положението при 31-кратните шампиони на страната. "В началото дългът бе 37 милиона лева. На 1 август 2013 - 25 милиона лева, на 1.12.2013 г. бе 19 милиона лева. И към 1.12.2014 е 12 милиона. Дългът към НАП е 9,6 милиона лева. От този дълг 8,4 милиона лева е обезпечен. Надявам се да обезпечим още 1 милион. Ние смятаме, че това е най-големият успех. Обещали сме да намалим още 4 милиона от дълга", сподели Томов.

 


"Апелираме феновете за подкрепа в мача с Берое. Аз очаквам играчите да изчистят това, което направиха - тези три поредни загуби. Очаквам да победим и да продължим борбата за титлата", сподели още Томов.

 

 

Снимка/Видео: БГНЕС