Антонио Аниете вкара изумителен гол в продължението

"Левски" ще има шанс да спечели първи трофей от 2009 година насам, след като с късна драма отстрани "Лудогорец" в полуфиналите за Купата на България. Антонио Аниете със сигурност влезе още повече в сърцата на „сините“ фенове, след като посече шампионите с изумителен гол в продължението за крайния успех с 1:0, съобщи Gong.bg

 

Нулевото равенство в първата среща обещаваше много здрав сблъсък на „Георги Аспарухов“, какъвто се и случи. Съперниците предложиха много силен футбол и постоянни атаки, като шампионите удариха две греди, а гол на Марселиньо в края не беше зачетен.

 

Инфарктната развръзка настъпи в първата минута от добавеното време след колективна грешка на гостите. Играчите на "Лудогорец" позволиха на Прохазка от тъч да намери Антонио Аниете в наказателното поле, испанецът си спря топката, обърна се и с рядко виждан шут в далечния ъгъл не остави никакъв шанс на Владо Стоянов. Така „сините“ ще могат да отбележат 101-ата си годишнина с трофей, но за целта трябва да надиграят Черно море в сблъсъка за трофея на 28 май.

 

Гледайте във видеото спорната ситуация за дузпа в полза на "Левски" :