„Възпитала съм дъщеря си много по-добре, отколкото възнамерявах", сподели актрисата

 

Аз не казвам, че не обичам Андрей. Казвам, че е непоносим. Във всичко е труден, но много го обичам”, сподели в предаването „Комбина” актрисата Ернестина Шинова, жената до актьора Андрей Слабаков.

 

„Възпитала съм дъщеря си много по-добре, отколкото възнамерявах. Отличничка е. Прави ми забележки, държи си лошо с мен, обяснява ми как на тази възраст не мога да си позволявам това или онова. Внимавах да не я възпитам чак толкова добре, но се е получило прекаляване. Аз съм много горда с нея”, каза още тя.

 

Двете с Катерина Илиева-Катето Евро разказаха в студиото на предаването за дългогодишното си приятелство. „Ние не сме от приятелките, които се чуват всеки ден и всеки ден пият кафе, но се виждаме, ходим си на гости, говорим си някакви неща. Познавам я от малка”, разказа Катето Евро.

 

Имам чудна снаха, Танчето е момичето, което аз много исках да имам, но родих Сашко. Разбираме се, живеем заедно, аз я научих да пие ракия. Горда съм, че имам момиченце, с което да си правим компания, да си споделяме гримове, да се питаме да дрешки”, сподели от своя страна Катето Евро.