"Сексът често е в моите песни като нещо напълно естествено", сподели певицата

Кралицата на испанската музика Bebe даде ексклузивно интервю за Мариян Станков-Мон Дьо.

„Това е една от най-емоционалните срещи, които съм имал. Тя е най-достъпната звезда, с която съм правил интервю. Можеш да я докоснеш и няма да изгориш. Изключителна страст – в нея бушуват всички стихии”, разказа в „Събуди се” Мон Дьо.

„За мен сексът е важен, това е езикът на животните. Благодарение на него съществуваме. Благодарение на него се чувстваме красиви. Без него сме като загасен пламък. Аз съм като мъж. Лъжа е, че мъжете мислят през цялото време за секс. Жените мислим много по-често и ние всъщност страшно много фантазираме за него, повярвай ми”, казва Bebe.

Сексът често е в моите песни като нещо напълно естествено. Аз съм сексуална, ние сме сексуални същества. Имам песни, които провокират сексуалността. По-голямата част от песните ми винаги имат втора версия на текста и тя винаги е супер сексуална”, разказа още певицата.

„Не мога да живея, без да слушам музика, но без аз да правя музика – категорично мога. Като всяка жена винаги има толкова много неща, които мога да правя. Възхищавам се на изпълнителите от миналото и научих много от тях”, казва Bebe.