"Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност", разказа тя

Нешка Робева представя своя последен спектакъл пред българската публика. Той се казва „Търси се Фигаро” и по думите ѝ е много весел спектакъл.

„В него съчетахме опера с фолклор. Започваме от предпремиера в Добрич, следват спектакли на 24 ноември във Варна, на 26 ноември в Бургас. Следват още градове, сред които София, Пловдив, Стара Загора, Шумен, Плевен и Русе. Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност”, разказа треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева.

Нешка Робева: Съдбата се реваншира, този бронз е с цвят на злато

Относно бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика, тя заяви: „Добре е да се разделяме по този начин със спортистите си”. Самата Нешка Робева обаче няма да може да присъства на бенефиса, тъй като трябва да пътува за генерална репетиция за своя спектакъл „Търси се Фигаро”.

По повод оставката на кабинета "Борисов", Робева заяви: „Не съм политолог, но не можах да разбера защо Бойко Борисов толкова много се разсърди и подаде оставка. Той от самото начало започна да поставя ултиматуми, което раздразни хората. Но България е оцелявала при много по-тежки кризи”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Редактор: