Излъчването на сериала започва на 20 февруари в ефира на NOVA

Новият, трети сезон на сериала "Откраднат живот” ще бъде най-дългият досега – с повече от 50 епизода. Той стартира в понеделник, 20 февруари в ефира на NOVA и ще се излъчва в четири дни от седмицата.

По темата

Мотото на сезона е "Възмездието". Но то ще е само за тези, които са го заслужили с греховете си от миналото.

Актьорският състав на сериала се увеличава с още няколко популярни лица от киното и театъра. Сред тях е и Луиза Григорова. 

"Моята героиня се казва Вяра Добрева. Коремна хирургия е нейната специалност”, разкрива Луиза.

Въпреки че сезонът започва след пет дни, в понеделник, 20 февруари, досега са заснети само една трета от новите епизоди. Екипът обаче обещава да навакса.

"Откраднат живот: Възмездието” е само един от новите български сериали, които стартират в ефира на NOVA тази пролет.

"Историите, които се създават от български автори и се изиграват от български актьори, няма как да не се харесват повече на българските зрители, отколкото един чужд продукт, създаден  основно за друга аудитория", сподели Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастнг Груп по повод най-успешния медицински сериал у нас.

Към "Откраднат живот" вече има и международен интерес. Ако преговорите преминат успешно, сериалът ще бъде представен на престижния телевизионен пазар в Кан.

Какво ще се случи с героите на "Откраднат живот: Възмездието”, зрителите ще разберат на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.