Той е на 21 години

По темата

Шофьорът, който нападна незрящи туристи в Несебър е задържан. 21-годишният Тодор Маринов беше заловен късно снощи и ще остане в ареста поне 24 часа.

Шофьор нападна слепи туристи в Несебър

Ще му бъде повдигнато обвинение за хулиганство заради това, че в събота вечерта удари с юмрук в главата жена, пресичаща пред автомобила му на улица в Несебър.

Няколко дни след инцидента полицията успя да открие и жертвите на агресивното поведение. Марош Банго и съпругата му са незрящи и за четвърта година са у нас. Те пристигнали с асистентите си на почивка в „Свети Влас”.

В  събота вечерта четиримата  се разхождали из стария Несебър, когато чули клаксон. В следващия момент колата на Тодор спряла в тялото на жената на Марош.  Асистентката й реагирала и попитала Тодор какво точно прави, тогава той излязъл от колата и я ударил.

В същото време, колата която била на скорост продължила пътя без водач и само късметът спасил тълпата от още по-сериозен инцидент.

По случая тече досъдебно производство за хулиганство и нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода, ако вината на Тодор бъде доказана. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.