"Неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството постига успех след успех", заяви той

„Уверен съм, че категоричните факти, които изнася Министерството на земеделието в пълна степен опровергават спекулациите на председателя на БСП Корнелия Нинова. Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат. В противен случай съществува риск гражданите да бъдат въвлечени в заблуда, което е недопустимо за всеки уважаващ себе си народен избраник, камо ли за председател на стогодишна партия”.

Нинова: Чума в Странджа няма, земеделският и вътрешният министър да си ходят

Това написа във Facebook председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод искането на Корнелия Нинова земеделският и вътрешният министър "да си ходят". Повод за думите й станаха излезлите резултати от лабораторията, която потвърди, че в Странджа няма чума.

„Очевидно днешните изказвания на г-жа Нинова са поредна й отчаяна акция, породена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген. Неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството постига успех след успех”, написа още Цветан Цветанов.

Лидерът на ЕНП в ЕП: България трябва незабавно да бъде приета в Шенген (ВИДЕО+СНИМКИ)

„За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране. България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм”, каза още Цветанов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.