Нападението е станало пред очите на съпруга й, който бил с инсулт и го транспортирали към болница

За първи път пред камера говори жената, която твърди, че е ударена на пътя от шофьор на джип пред очите на болния й съпруг. МВР започва проверка в пловдивската полиция, след като директорът й обяви, че нямат данни за физическа саморазправа. А след това шофьорът на линейката заяви, че не е бил разпитан от полицията.

Мъжът, нападнал незрящи в Несебър, отива на съд

За инцидента беше споделено първо във Facebook. Всичко се случва на 5 септември, когато жената кара зад линейка, която транспортира мъжа й с инсулт от Велинград до Пловдив.  По препоръка на лекарите линейката се движи бавно.

НАСИЛИЕ НА ПЪТЯ: Шофьор наби друг на светофар в София (ВИДЕО)

„Шофьорът минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че слиза от колата. Свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Той дойде, започна да крещи псувни и обиди и ме удари в лицето”, разказа пострадалата жена.

Шофьорът на линейката е дал показания пред болницата в деня на инцидента. Разказва, че е попитан от полицията дали е имало пътно-транспортно произшествие, но не и ударена ли е съпругата на пациента. Едва в понеделник е повикан и в полицията в Пловдив.

АГРЕСИЯ НА ПЛАЖА: Бой между спасител и плажуващ (ВИДЕО)

От полицията са категорични, че всички са разпитани още в деня на инцидента. Екип на NOVA се опита да намери и шофьора на джипа, но безуспешно. Автомобилът е регистриран на името на 33-годишна жена.

А пострадалата моли всички, които са видели случилото се, да се свържат с нея.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК