Какъв е профилът на убиеца?

"Прави впечатление, че убийството е извършено много брутално, по много жесток начин. Оставени са следи в типично психопатски стил". Това заяви за "Здравей, България" психиатърът д-р Веселин Герев в коментар за смъртта на журналистката Виктория Маринова в Русе.  

Кой е задържаният за убийството на Виктория Маринова?

"Психопатът напълно осъзнава какво търси. Той просто не може да сложи спирачка на неконтролирания си нагон. Той е вменяем и дееспособен. Той напълно съзнателно обезврежда жертвата, души я, изнасилва я", коментира д-р Герев.   

Вече има задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова, научи NOVA от свои източници при разследващите.

ВСИЧКО ЗА БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО И РАЗСЛЕДВАНЕТО МУ ЧЕТЕТЕ ТУК

По неофициална информация извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерените доказателства. Задържан е в Германия. Властите отказват всякакъв коментар. По непотвърдена информация в дома му са открити негови дрехи с кръв от жертвата. Според източници на NOVA името му е Северин Красимиров, на 21 години.

Маратон в памет на убитата журналистка Виктория Маринова

Избягал е от България на 7 октомври и се е укрил при майка си и доведения му баща в град Щаде, близо до Хамбург. Арестът е извършен във вторник вечерта от германската полиция. Отново по неофициална информация нападението е било случайно, а не планирано.

Гледайте във видеото целия разговор с д-р Герев и професионалното му становище за профила на убиеца.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.