Гришо разкри как точно Агаси му помага на и извън корта

Григор Димитров бе специален гост в предаването на Евроспорт "Гейм, Шет и Матс", където разговаря с водещите Барбара Шет и Матс Виландер. Там той сподели, че е доволен от трисетовата си победа над Томас Фабиано в днешния ден и разкри както точно Андре Агаси му помага на и извън корта.

Победният марш на Григор в Мелбърн продължава (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Фабиано е отличен тенисист и се радвам, че затворих мача в три сета. Имах план, който за щастие се получи. Хареса ми също така как сервирах. Аз разполагам с различни оръжия, но важното е да играеш това, което можеш и да спечелиш срещата. Важни за дребните детайли. Желанието ми е да продължавам да уча и да се развивам с всеки изминал ден", отчете българинът.

"Колкото до Андре, той винаги е бил много специален за мен. Още като малък го харесвах. Между нас има някаква химия, енергия. Взехме го в екипа, защото аз имам желание да печеля големи титли. Агаси обаче ми помага и извън корта. Прави ме по-добър човек. Намерихме начин да тренираме по-умно, а не повече с него. Той е минал през трудни периоди, каквито аз имах, и много ми помага", добави Димитров, чийто следващ съперник е Франсис Тиафо (САЩ).

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.