Най-новата им песен се казва "Ние" и беше гледана 32 000 пъти за първите 48 ч.

Кралете на диско музиката - братя Аргирови се завърнаха с гръм и трясък под светлините на прожекторите с най-новата си песен „Ние“. Само за първите 48 часа новото им парче беше гледано 32 000 пъти.

"Ние сме музиканти и музиката е нашата съдба. Ние сме братя Аргирови и се занимаваме с поп и диско. Искаме да се върнем на сцената заради феновете. Хората, които живеят в България, свикват бързо с промяната и не могат да разберат разлика от преди 30 години", каза Благовест Аргиров.

Брат му Светослав обясни, че в днешно време София се е превърнала в модерна, европейска столица. "Промените са невероятни и ако се върнем назад, ще бъдем учудени. С жена ми бяхме в Австрия, където ѝ казах, че България е свободна и комунистите ги няма", каза още той.

Благовест си спомня, че песента им "Нашата мила страна" е изпята навръх 50-годишнината на Тодор Живков. "Ние я изпяхме на неговия рожден ден. Той ни изпращаше на лагери в Артек. Имахме и подготвителен лагер в София, където ни се е случвало да казваме, че пеем песни за партията. Такива бяха годините", заяви певецът.

Братя Аргирови – най-известните близнаци на соца

Светослав смята, че животът в Норвегия е много по-спокоен. "Всеки спазва правилата и няма проблеми. Пари се изкарват по-лесно, защото тя е най-богатата страна в Европа. Климатът обаче е лош и това потиска човек", добави той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си