Александра стига до топ 35 в танцувално предаване

Тя не тича, а танцува. С невероятния си талант побеждава 10 000 души от цял свят и печели сърцата на публиката в руското шоу „Танц“. Извоювала е много медали, но най-скъпи са й българските. За магията да преминеш отвъд границите на възможното чрез стъпки и музика разкрива Александра Драгова. Тя участва в едно от най-известните руски предавания – „Танц”.

„Беше невероятно преживяване, минах много етапи. Така стигнах до топ 35. Точно до живите концерти. На предварителните кастинги се явиха над 10 000 участника”, разказва Александра Драгова.

„Изключително голяма отговорност. Фактът, че съм преборила толкова много участници, показва, че съм се движила в правилна посока и съм работила достатъчно усърдно. През 2017 година се явих в това предаване за първи път. Тогава бях малка и неопитна и стигнах до топ 90. Тази година ми се обадиха и ми казаха, че отново набират танцьори за участие в предаването. Реших да се явя на последния кастинг в Москва, който реално беше и последният ми шанс да попадна в шоуто. Отидох с абсолютна импровизация, защото нямах физическата възможност да се подготвя. Имах много кратък период от време”, споделя танцьорката.

„След като минах предварителните кастинги, бях подготвена. Танцувах на българска музика. Носих частичка от България със себе си. Приеха изключително добре хореографията, която бях представила. Съдии и публиката бяха изключително впечатлени. Може би не очакваха, че мога да се справя добре”, смята Александра.

В предаването следват различни кръгове, с различни изпитания. Минава се през различни танцови направления, дори и стил, в който се танцува на 25-сантиметрови токчета.

„Получих много подкрепа от руската публика. Получих и много съобщения в социалните мрежи. Беше невероятно”, разказа още танцьорката.

Още гледайте във видеото.

Репортер: Драгомир Танев

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си