Видео от случаката получихме в рубриката „Моята новина”

Пореден случай на агресия на пътя. Видео от случката получихме в рубриката „Моята новина”. На кадрите се вижда как на булевард в София мъж отваря вратата на кола и започва да рита водача.

Мъж е с отхапан нос след спор на пътя (ВИДЕО)

На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на бул. „Арсеналски”, за да изчака дъщеря си. С начина, по който паркира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява шофьора на едната, той слиза и го напада.

„Първо спря един автомобил с една дама, която започна да ме ругае. Тогава разбрах, че й преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох назад. Тя потегли. Веднага след това спря друг автомобил, един господин изскочи от него, дойде отвори ми вратата и започна да ме рита и удря в главата”, разказа Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала свидетел на случилото се. Томов е подал жалба в 4 РУП.

Жертва на агресия на пътя е била и психологът Александра Павлова. „Стоейки на червен светофар в колона в задръстване, пропуснах водач от дясна пряка да навлезе. Шофьорът след мен агресира, дойде и се опита да ме извади от колата”, разказа Александра Павлова.

Още по темата гледайте във видеото.