Той спука две от гумите на колата си в една дупка

Николай Иванов изпрати сигнал в рубриката ни „Моята новина” за две спукани гуми в една и съща дупка. Водачът „изтеглил късата клечка” на ул. „Илия Бешков” в столичния район „Искър”. Причината - некачествен кърпеж на дупки по време на дъжд.

"ПЪЛЕН АБСУРД": Мъж монтира санитарен възел в колата си (ВИДЕО)

„Карах бавно след автобус, който се разминаваше с друг. Не видях дупката, нямаше как да я видя. Нямаше сигнализация, мястото не беше обезопасено. Чух силен гръм. Двете ми гуми са тотална щета”, каза Николай Иванов.

„Имам застраховка, ще получа обезщетение от застрахователя. Но какво се случва всъщност? Застрахователят ще търси парите от Столичната община, но това са моите и вашите пари”, коментира още потърпевшият.

ПЪЛЕН АБСУРД: Семейство пробива бетонни плочи, за да си влезе в дома

„Това е абсолютно безумие от страна на фирмата изпълнител. Многократно съм се разправял с тях за обозначаването и на други дупки. Сега, заради дъжда, няма как да се асфалтира. Разпоредил съм за тяхна сметка да сложат временен асфалт, за да може хората да не си пукат гумите”, заяви кметът на район „Искър” Ивайло Цеков.

„Незабавно дупката ще бъде обезопасена. Извикали сме отговорника за това", категоричен бе и зам.-кметът на района Любен Тончев.

Повече по темата гледайте във видеото.