Цял блок срещу съсед, който отглежда над 20 котки в апартамента си

Непоносима миризма се разнася в един от входовете на осеметажен блок в София. Хората негодуват от съкооператор, който отглежда в жилището си над двайсет котки, които не излизат навън. Смрадта от изпражненията и урината на животните се пропива в таваните и стените, оплакват се от етажната собственост. Съкооператорите твърдят, че вместо вкъщи, са принудени да стоят пред блока, заради миризмата в домовете им.

"ПЪЛЕН АБСУРД": Мъж монтира санитарен възел в колата си (ВИДЕО)

„Обръщам се към институциите със зов за помощ. Принудени сме да живеем с на 20 котки в един апартамент, в който се отглеждат от години. Миризмата е нечовешка. През лятото е пълна с огромни мухи. На 3 метра от входа не се диша. Всички тук сме с алергии от това нещо. Подали сме жалби към прокуратура, ХЕИ и РЗИ“, коментират живущите.

„Мием си зъбите със запушен нос. Ако си оставиш хавлията там, миризмата се наслоява в нея. Дори дрехите, които са в коридора имат миризма“, казват съседи.

„Аз живея точно над котките и миризмата е ужасна. Имам дъщеря на 6г., която е с алергии още от раждането си. Носът й е запушен и не може да диша. Срам ме е да поканя гости вкъщи. Никой не иска да вземе отношение и да ни помогне да премахнем тези котки“, допълват потърпевши.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП